Lekre

Vardåsveien 1 A-B

Vardåsveien 1 A-B

Vardåsveien ligger i et attraktivt og barnevennlig område som hovedsaklig består av villabebyggelse.

 
2
--
  • Vardasveien 02
  • Vardasveien 03
  • Vardasveien 04
  • Vardasveien 05
  • Vardasveien 06
  • Vardasveien 07
  • Vardasveien 08
Tidligere Prosjekt
1/7

Vardåsveien ligger i et attraktivt og barnevennlig område som hovedsaklig består av villabebyggelse. Det er umiddelbar nærhet til skoler, barnehager og Ski sentrum. I Ski sentrum finner du flere offentlige kontorer, butikker, kino, resturanter samt Ski Storsenter som er ett av Norges største kjøpesentre. 

Fritid og aktiviteter: Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Anlegget inneholder blandt annet fotballbaner, alliansehall, klatrevegg, tennishall- og baner, ishall, trimløype og hinderløype. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Blant annet ligger Nøstvedtmarka nordvest for Ski sentrum og byr på et stort nett av turstier og veier, samt mange interessante kulturminner. 

Området har også skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren. Sommerstid byr området på terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter. Det er blant annet sykkelavstand til badeplass ved Midtsjøvannet, samt under ti minutter med bil til golfbane og fornøyelsesparken Tusenfryd. Offentlig transport: Plasseringen til Ski gjør at området er et kommunikasjonsknyttepunkt. Kjøreturen til Oslo tar ca. 25 min. Tog til Oslo med hyppige avganger i rushtiden. Det går også tog mot Mysen, Moss og Halden/Gøteborg. Nytt dobbeltspor som er planlagt ferdig i 2020/21 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min!

Boligtype Tomannsboliger
Adresse Vardåsveien 1, 1400 Ski
Megler Henvendelser rettes Katrine Hagen ved Vinkl
Telefon 90721243
E-post kh@vinkl.no
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!