OM OSS

I VINKL

Vi i Vinkl er et lokalt eiendomsselskap, eid og drevet av mennesker med lokal tilknytning og bostedsadresse. Som innbyggere i Ski, har vi et helt unikt ønske om å utvikle Ski videre på de verdiene som allerede finnes i området, nemlig et varmt, inkluderende og et vakkert sted å bo. Vinkl er mer enn eiendomsutviklere, vi er utbyggerne som også er innbyggere.

Utbyggerne som også er innbyggere

Gjengen pa benken DSC 7989 2d

Vi tar byutvikling på alvor. Samtidig er det den mest spennende og morsomste delen av vårt arbeid. Det finnes ingen større tilfredsstillelse for oss enn å bidra til at innbyggerne trives og blomstrer i vår by.

 

VÅRE ANSATTE

Daglig leder

ESPEN PETTERSEN ROALD

91 78 83 60
ESPEN

«Boligene vi bygger blir hjem for mennesker vi møter på gata, i kassakøen på butikken, eller på foreldremøter på skolen. Derfor må vi bygge noe vi kan være stolte av. Vi har ingen steder å gjemme oss.»

Markedssjef

KATRINE HAGEN

90 72 12 43
KATRINE

«Det er skikkelig morsomt å være delaktig i å prege egen hjemby, både med små og store prosjekter! Og jeg elsker å overlevere ny bolig til fornøyde kjøpere - jeg kan kjenne på følelsen de har når døren lukkes bak meg og de omsider er alene i sin helt egne, helt nye bolig."»

Eiendomssjef og prosjektleder

Joachim Graff

91 82 00 66
Joachim

«Ski og Follo er et av de mest spennende stedene å arbeide med eiendomsutvikling, og jeg er både stolt og motivert for å bidra til utviklingen av hjemstedet mitt.»

Prosjektsjef

Anders Solberg Såheim

97 66 70 34
Anders

«Jeg ønsker å være stolt av alle husene vi bygger»

Økonomisjef

Mathias Fossum

99 38 36 06
Mathias

«Skatt, regnskap og eiendom er et komplekst område hvor lovgivningen endres kontinuerlig. Erfaring og kompetanse på området er bra, men det er enda viktigere å bygge på med ny kunnskap.»

 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl.Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan du når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!