OM OSS

I VINKL

Vi i Vinkl er et lokalt eiendomsselskap, eid og drevet av mennesker med lokal tilknytning og bostedsadresse. Som innbyggere i Ski, har vi et helt unikt ønske om å utvikle Ski videre på de verdiene som allerede finnes i regionen, nemlig et varmt, inkluderende og et vakkert sted å bo. Vinkl er mer enn eiendomsutviklere, vi er utbyggerne som også er innbyggere.

Utbyggerne som også er innbyggere

Gjengen pa benken DSC 7989 2d

Vi tar byutvikling og Ski på alvor, og finner stor glede å se innbyggerne trives og blomstre i vår by.

 

VÅRE ANSATTE

Daglig leder

ESPEN PETTERSEN ROALD

91 78 83 60
ESPEN

«Boligene vi bygger blir hjem for mennesker vi møter på gata, i kassakøen på butikken, eller på foreldremøter på skolen. Derfor må vi bygge noe vi kan være stolte av. Vi har ingen steder å gjemme oss.»

Markedssjef

KATRINE HAGEN

90 72 12 43
KATRINE

«Det er utrolig gøy å forme hjembyen med både små og store prosjekter! Jeg elsker å overlevere nye boliger til fornøyde kjøpere og føle deres glede når de overtar sitt nye hjem.»

Eiendomssjef og prosjektleder

Joachim Graff

91 82 00 66
Joachim

«Ski og Follo er et av de mest spennende stedene å arbeide med eiendomsutvikling, og jeg er både stolt og motivert for å bidra til utviklingen av hjemstedet mitt.»

Prosjektsjef

Anders Solberg Såheim

97 66 70 34
Anders

«Jeg ønsker å være stolt av alle husene vi bygger, og legger derfor stor vekt på kvalitet og detaljer i hvert prosjekt. Det er viktig for meg at hvert hjem overgår forventningene til de som skal bo der.»

 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl.Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan du når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!