Stangåsveien 20

Prosjekt under utvikling på Myrvolltoppen

enheter 2
Stangåsveien 20

Å kjøpe tomt kan være det første steget på veien mot et nytt hjem tilpasset din livssituasjon og bygget nøyaktig slik du vil ha det. Nå har du muligheten til å bygge ditt eget hjem! Vinkl AS selger to nydelige tomter på Myrvolltoppen, med vidstrakt utsikt så langt øyet kan se. Herfra ser man horisonten i vest og ut over
omkringliggende omgivelser. Eiendommen har noe fjordutsikt og man kan også se deler av Oslo by. Tomtene ligger vestvendt og meget solrikt. Begge tomtene er hhv. 700 og 701 kvm. og reguleringen tillater en utnyttelsesgrad på 22%.

Boligområdet er et veletablert og populært boligområde på Myrvoll, som hovedsakelig består av småhusbebyggelse. Det er kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Fra Jerpeleina busstopp går det buss til både Oslo og Ski. Myrvoll togstasjon ligger i gangavstand, der togene går inn til Oslo og til Ski og Østfold.

Interessenter kan på egenhånd befare eiendommen hvis ønskelig. Ta gjerne kontakt med megler for mere informasjon og privatvisning hvis ønskelig.

Prospekt kommer.

Vis i kart
Stangåsveien 20

Vising / Fakta

Mer informasjon Henvendelser rettes Odd Magnus LAnghammer ved DNB Eiendom.

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon fra Stangåsveien 20

Takk for din interesse!

Du er nå lagt til i vår e-postbase.