Myrvolltoppen

Stangåsveien 20

Stangåsveien 20

Opplev både praktiske og estetiske fordeler på Myrvolltoppen med fantastisk utsikt og solrik beliggenhet. Ta steget mot ditt drømmehjemme. 

 
6
--
  • Adobe Stock 345059232
  • Stangasveien 01
Kommer For Salg
1/2

På Myrvolltoppen er det planer om å bygge tre nydelige eneboliger med sekundære enheter i den nærmeste fremtid, og de vil by på en utrolig utsikt så langt øyet kan se. Herfra kan man nyte solnedgangen i vest og panoramautsikten over de omkringliggende områdene. Eiendommen har en vestvendt og solrik beliggenhet, med delvis utsikt over fjorden og deler av Oslo by synlig.

Boligområdet på Myrvoll er kjent for å være veletablert og populært, med hovedsakelig småhusbebyggelse. Det er kort avstand til skoler, barnehager og offentlig transport. Fra Jerpeleina bussholdeplass går det busser både til Oslo og Ski. Myrvoll togstasjon ligger innen gangavstand, med togforbindelser til både Oslo, Ski og Østfold.

Boligtype Eneboliger
Adresse Stangåsveien 20, 1415 Myrvoll
Megler Henvendelser rettes Odd Magnus Langhammer ved DNB Eiendom
Telefon 90996028
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!