Hogstvetveien 21

Hogstvetveien 21

I Hogstvetveien 21 bygger vi tomannsboliger med gangavstand til Ås sentrum og togstasjonen

 
3
--
  • Hogstvetveien 03
  • Hogstvetveien 04
  • Hogstvetveien 05
  • Hogstvetveien 06
Tidligere Prosjekt
1/4

I Hogstvetveien 21, med gangavstand til Ås sentrum og togstasjonen, føres det opp en vertikaldelt tomannsbolig. Den ene delen av tomannsboligen er solgt, men den svært arealeffektive halvdelen på ca. 70 kvm. med to soverom er til salgs. Boligen får adkomst til sin private hage med skjermede og barnevennlige uteplasser. Boligen har en moderne og stram arkitektur, samtidig som det er lagt vekt på gode og funksjonelle planløsning som utnytter arealet maksimalt. Her får man muligheten til å kjøpe en ny og moderne bolig sentralt i Ås. 

Å vokse opp i Ås er trygt og godt og fra Hogstvetveien er det kort avstand til Ås sentrum, idrettsanlegg, barnehager og skoler. I tillegg kan man bli del av et mangfoldig organisasjonsliv både innen idrett og kultur som gir gode tilbud til de som ønsker å ta del i ulike fritidsaktiviteter.

Boligtype Tomannsboliger
Adresse Hogstvetveien 21, 1435 Ås
Megler Henvendelser rettes Odd Magnus Langhammer ved DNB Eiendom
Telefon 90996028
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!