Hebekkveien 26

Hebekkveien 26

Hebekkveien 26 er en innholdsrik tomannsbolig under oppføring

 
2
--
  • Hebekkveien 02
  • Hebekkveien 03
  • Hebekkveien 04
  • Hebekkveien 05
  • Hebekkveien 06
Tidligere Prosjekt
1/5

Velkommen til Hebekkveien 2, Ski! Ditt nye nabolag: Hebekkveien ligger i et attraktivt og barnevennlig område på Hebekk i Ski, som hovedsakelig består av villabebyggelse. Det er kun 8-10 minutter i gangavstand til skoler, barnehager og Ski sentrum. I Ski sentrum finner du flere offentlige kontorer, butikker, kino, restauranter samt Ski Storsenter som er ett av Norges største kjøpesentre. 

Offentlig transport: Plasseringen til Ski gjør at området er et kommunikasjonsknyttepunkt. Kjøreturen til Oslo tar ca. 25 min. Tog til Oslo med hyppige avganger i rushtiden. Det går også tog mot Mysen, Moss og Halden/Gøteborg. Nytt dobbeltspor som er planlagt ferdig i 2020/21 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min! 

Fritid og aktiviteter: Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Fra boligen er det gangavstand til anlegget som blant annet kan tilby fotballbaner, alliansehall, klatrevegg, tennishall- og baner, ishall, trimløype og hinderløype. I umiddelbar nærhet til boligen finner du fine friluftsområder i Hebekkskogen. Her er det like fint sommer som vinter! Her er det flotte turveier og lysløype, og om vinteren blir det kjørt opp skiløyper.

Boligtype Tomannsboliger
Adresse Hebekkveien 26, 1406 Ski
Megler Henvendelser rettes Katrine Hagen ved Vinkl
Telefon 90721243
E-post kh@vinkl.no
Vis i kart Lenke til kart
 
 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!