Gamle Åsvei 8

Gamle Åsvei 8

I et fredelig og vakkert villaområde planlegges tre eneboliger, hver med både en stor og en liten enhet. Det er gode turområder i nærheten.

 
6
--
  • Bilde kommer snart
Kommer For Salg
1/1

I et rolig og veletablert villaområde planlegges det å bygge tre arkitekttegnede eneboliger med sekundær enheter. Området kjennetegnes av lys, åpent, skjønnhet og høy kvalitet, og det er svært stille og fredelig. I nærheten av tomten, på østsiden av eiendommen, ligger en populær gang- og sykkelvei, tidligere den gamle toglinjen mellom Ås og Ski, nå omgjort til gang- og sykkelvei. Tomten har også en lite trafikkert adkomstvei, med en egen "villavei" på den ene siden og en gangvei inn til Ski sentrum på den andre. Dette vil være en ideell beliggenhet og størrelse for både førstegangsetablerere og familier med barn i alle aldre, som ønsker en landlig, men likevel sentral boopplevelse.

Boligtype Enebolig
Adresse Gamle Åsvei 8, 1400 Ski
Megler --
Telefon --
E-post --
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!