Delerudbakken 6

Delerudbakken 6

Vi planlegger å bygge to eneboliger med sekundære enheter rundt det allerede eksisterende huset. Det er verdt å merke seg historien til arkitektene som står bak dette eksisterende huset.

 
5
--
  • Delerudbakken2
  • Delerudbakken
  • Delerudbakken3
Kommer For Salg
1/3

Det planlegges å bygge to eneboliger med sekundære enheter rundt det eksisterende huset. Det nåværende huset er designet av Mari og Gullik Kollandsrud, som var professor ved AHO på 1970-tallet.
De er kjent for flere av sine boliger, og deres arkitektur hadde en viss japansk inspirasjon. Blant deres verk er atriumshusanlegget Solvangen på Skjetten, et område som er anerkjent blant arkitekter. For å bli professor ved AHO måtte man være en ledende skikkelse innen arkitektur i Norge på den tiden.

De har designet seks eneboliger, kjent som "atriumshus", på Kaja i Ås, som er svært imponerende, i tillegg til mange andre boliger rundt omkring. Dette er med andre ord en helt fantastisk bygning.

Boligtype Enebolig
Adresse Delerudbakken 6, 1424 Ski
Megler --
Telefon --
E-post --
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!