Askehauggrenda

Askehauggrenda

Boliggrend på Nordby

Askehauggrenda blir et trivelig område med god utsikt i landlige omgivelser. Nærhet til naturen og samtidig kort vei til alt.

 
100
2024/2025
  • Askehauggrenda 01
  • Askehauggrenda 02
  • Askehauggrenda 03
Kommer For Salg
1/3

Askehauggrenda skal gi over 100 par, familier og enslige muligheten til å slå rot i moderne boliger som passer akkurat dem. I tillegg til 52 romslige eneboliger, hvor mange vil ha hybel og kjærkomne ekstrainntekter, skal det i tillegg bygges 37 effektive rekkehus og 11 kjdede eneboliger, boligtyper Nordby både mangler og trenger.

På Askehauggrenda vil du finne boliger for de aller fleste livsfaser. Hele prosjektet er gitt en sjelden romslighet, noe som gir plass til private hager og store fellesområder. Denne uvanlige romsligheten vil gi økt bokvalitet i form av syv store lekeplasser og gode fellesområder, omkranset av skog og åkrer på den ene siden, og sjøen på den andre.

Dette blir et trivelig område med god utsikt i landlige omgivelser.

Boligtype Eneboliger, kjedede eneboliger og rekkehus
Adresse Askehaugveien 71, 1407 Vinterbro
Megler Henvendelser rettes til Odd Magnus Langhammer ved DNB Eiendom
Telefon 90996028
Vis i kart Lenke til kart
 

kart over våre

leietakere

 
 

ØNSKER DU Å VITE MER?

Ja takk, send meg oppdateringer om nye prosjekter og oppdateringer fra Vinkl. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst avslutte abonnementet. Les mer i vår personvernerklæring.
Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!