Vinkl mai 21, 2021

Er du vår nye controller?

Vi er i dag fem faste medarbeidere ved vårt kontor i Ski sentrum, og nå ser vi etter en som kan styrke laget.

CONTROLLER EIENDOM I SKI
FINANSIERING – ØKONOMISTYRING – RAPPORTERING

Våre utviklings- og eiendomsprosjekter er organisert i mange heleide og deleide selskaper. Dette krever god økonomisk planlegging, oppfølging og rapportering.

Vi søker en medarbeider som bl.a. skal arbeide med følgende oppgaver:

  • Finansiering og likviditetsoppfølging
  • Analyse og kvalitetssikring av regnskap og nøkkeltall
  • Økonomistyring i prosjekter sammen med prosjektleder
  • Rapportering på prosjekt-, selskaps- og konsernnivå
  • Vedlikeholde og videreutvikle vårt styringssystem
  • Styresaker og presentasjoner
  • Bistå i årsoppgjør
  • Andre finans- og økonomirelaterte oppgaver etter behov

Du har høyere utdanning innenfor økonomi/revisjon, har minimum tre års erfaring og god regnskapsforståelse. Kjennskap til eiendomsbransjen vil være en fordel.


Vi søker en selvgående, strukturert og forretningsorientert controller som kan bidra konstruktivt i videreutviklingen av en målrettet og effektiv økonomifunksjon. Du vil tilhøre økonomiavdelingen, og samarbeide tett med øvrig organisasjon. Du kommuniserer meget godt både muntlig og skriftlig, du er forretningsorientert, relasjonsbyggende og tillitsskapende, med høy forretningsmoral og fokus på fornøyde kunder. Du er god til å utvikle relasjoner og du samarbeider godt med andre mennesker.

Vi kan tilby svært engasjerte kollegaer, gode utviklingsmuligheter, korte beslutningsveier og stor grad av frihet innenfor tildelte ansvarsområder. Vinkl har kontorer i gågata i Ski, 100 meter fra Ski stasjon.

For eventuelle spørsmål om selskapet og stillingen, kontakt vår samarbeidspartner Compass Human Resources ved Johnny Aastad på tlf. 909 80 198. Søknad med CV sendes via denne lenken snarest. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV eller andre personopplysninger direkte til kontaktperson.

Søknader behandles fortløpende.