Vinkl mars 15, 2021

En dinosaur går amok!

«En dinosaur har gått amok i Ski sentrum!» titulerte fotografen Turid Skogen bildet under, og vi kan si oss enige i at det ser slik ut!

Denne «dinosauren» og hennes søsken har de siste ukene spist seg gjennom Kirkeveien 1, èn bit av gangen, og nå står bare det innerste rammeverket igjen.

Det er gøy å nå nye milepæler og det var forløsende å endelig begynne med fysiske arbeider på byggeplassen i Kirkeveien. Ett av våre fokusområder er å bygge «Grønne hjem», og da er resirkulering og tiltak mot forurensing i byggefasen helt essensielt. I første fase ble bygget tømt, og så mye som mulig av de gamle innredningene, lysarmaturene, baderomsmøblene, kjøkkenene, glassvegger til kontorene og mye annet, har blitt forsiktig demontert og er nå montert opp igjen på nye arbeidsplasser. Etter det ble selve bygget og bygningsmassen sortert og sanert på byggeplassen, før avfallet sendes for gjenvinning eller som avfall.

At bygget snart er nede, innebærer at vi er klare til å stikke spaden i jorda så snart vi får ramme- og igangsettingstillatelse fra kommunen. Det vil være stor aktivitet på byggeplassen fremover så sving gjerne forbi og følg med på utviklingen, men det er viktig at alle holder seg utenfor byggegjerdene til enhver tid.

Vi gleder oss til Vinklgården begynner å reise seg!