Vinkl oktober 21, 2020

Braksalg på åpningen for Vinklgården

Østlandets blad kom innom visningssenteret og dokumenterte en forrykende start for Vinklgården.

Foto: Bjørn Sandness på oppdrag fra Østlandets Blad
Innhold i artikkelen finnes i sin helhet på https://www.oblad.no/ skrevet av Bjørn Viggo Sandnes

Allerede i løpet av få timer var 10 av salgstrinnets 33 leiligheter solgt. – Det må vi kunne konkludere er en helt fantastisk respons, sier Espen Pettersen, daglig leder i Vinkl AS.

Og det er ikke et hvilket som helst prosjekt som vi i Vinkl AS nå byr frem til markedet. Det har blitt en baby vi har jobbet med i hele syv år – som endelig legges ut i markedet.

75 prosent av prosjektet legges ut for salg i første omgang
– Responsen har vært over all forventning. Veldig mange har ringt meglerne, og jeg har hatt folk på besøk i vårt nye visningskontor i Kirkeveien 1. Her kan folk komme og se både materialvalg i boligene og modell av prosjektet.

I første salgstrinn legges 75 prosent av leilighetene ut. 11 leiligheter holdes igjen til prosjektet nærmer seg ferdigstillelse andre halvår 2022.

– Det at vi holder igjen 25 prosent av leilighetene, er et klart uttrykk på at vi har stor tro på prosjektet. Boligene vil ha høy kvalitet. Det skal ikke synes en spiker, smiler Pettersen.

Interessen for næringsdelen er også til stede.

– I tillegg til at Vinkl skal flytte inn, er vi i konkret dialog med 3–4 interessenter. Også her vil vi gjøre et større fremstøt når vi nærmer oss en ferdigstillelse. Vi har stor tro på at interessen for Ski vil stige nå Follobanen nærmer seg åpning.

Artikkelen i sin helhet finnes her.